Головна Новини Неподалік Тернополя є дім життя для вагітних жінок

Неподалік Тернополя є дім життя для вагітних жінок

Неподалік міста Тернополя знаходиться село Драганівка у якому є монастир францисканок Матері Божої Неустанної Помочі. В цьому монастирі знаходиться притулок для вагітних жінок і для малих дітей, котрі не мають можливості жити в своїх родинах, або котрі не мають житла взагалі. Будинок був заснований 15 липня 2015 року; власне в цей день поступила до цього дому перша вагітна жінка яка перед тим жила в петриківському сиротинці. На сьогоднішній день в цьому закладі перебуває 5 жінок і 6 дітей. За більше ніж півтора року у закладі жило 10 жінок і дітей. Подібних будинків в тернопільській області не має.
Заклад забезпечує і жінок і їхніх дітей харчуванням, одягом, ліками і потрібними для дітей засобами. Будинок посвячено святій жінці, котра маючи 3 дитини погодилась на роди 4 дитини і при родах померла. ЇЇ ім`я Беретта Моллі.
Якщо б хтось бажав якимось чином допомогти цьому закладу просимо звертатись на номер телефону +380973071296 – директорка сестра Аліція, або на номер +380968284713 – о. Юстиніан.