Головна Новини Неподалік Тернополя нетверезий чоловік потрапив під колеса маршрутки

Неподалік Тернополя нетверезий чоловік потрапив під колеса маршрутки

Подія трапилася вчора, близько сьомої години вечора в селі Біла, що неподалік Тернополя.

На автодорозі Броди-Тернопіль водій маршрутного автобуса №8 марки “Богдан” збив пішохода. Невідомий переходив проїжджу частину дороги у непристосованому для цього місці.

Потерпілого бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала з травматичним шоком у реанімаційне відділення. За попередніми даними, в чоловіка політравма, закрита черепно-мозкова травма, церебральна кома та тупа травма живота.
Водій автобуса каже, що невідомий, який потрапив йому під колеса, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він стверджує, що їхав центральною частиною дороги, оскільки узбіччя не освітлюється і практично нічого не видно. Звідки взявся перехожий – не знає.

  • Якби він перебігав дорогу, я б помітив. Він взявся з правого кутка ні звідки. Може він з горбка спускався, може просто пішов “юзом” на автобус. Права фара добре узбіччя зачіпає, але чоловік лише промайнув і одразу удар. Я вийшов подивитися, що сталося, побачив чоловіка і одразу викликав швидку.

Кермувальник розповідає, що їхав не швидко, приблизно 40 кілометрів на годину, оскільки під’їжджав уже до зупинки. Обставини автопригоди встановить слідство. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ.