Головна Новини Нелюда, котрий жорстоко побив, а тоді пограбував тернополянку, судитимуть

Нелюда, котрий жорстоко побив, а тоді пограбував тернополянку, судитимуть

Від трьох до семи років позбавлення волі загрожує двадцятип’ятирічному тернополянину. Чоловікові інкримінують статтю 187 Кримінального кодексу України – розбій.

За словами старшого слідчого СУ ГУНП в Тернопільській області Богдана Филими, 25 лютого близько 23:00 невідомий чоловік у масці та рукавицях увірвався до крамниці на вулиці Тарнавського.

Погрожуючи продавцеві ножем, він почав вимагати гроші. Після цього він двічі вдарив рукою дев’ятнадцятирічну дівчину в область обличчя та плечей.

Дівчині вдалося все-таки втекти і вона, зачинившись в підсобному приміщенні, викликала поліцію.

Зловмисник спробував відчинити касу, але не зміг та втік. Коли приїхала слідчо-оперативна група, продавець частково змогла описати нападника – це худорлявий чоловік, середнього зросту, міцної статури, був одягнений у спортивні штани, пише Досьє 102

Затримати нападника оперативникам вдалося лише через місяць – 28 березня у селі Плотича Тернопільського району. Він там переховувався і паралельно підпрацьовував на фермі.

Злочинцем виявився місцевий житель, 1992 року народження, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайства. Проте сам тернополянин усі звинувачення відкидає і стверджує, що не винен.

Богдан Филима каже, що слідчі зібрали достатньо доказів, які доводять причетність чоловіка до розбою. Під час обшуку у нього вилучили одяг та ніж, з яким він здійснив розбійний напад.

Дану справу слідчі уже передали до суду. Тепер подальшу долю нападника вирішуватимуть представники “Феміди”.