Головна Новини Неймовірний Владзьо із “Вар’яти-шоу” розповів про себе найцікавіші факти

Неймовірний Владзьо із “Вар’яти-шоу” розповів про себе найцікавіші факти

ВОЛОДИМИР КОВЦУН. 10 фактів, про які ви ще не знали

Факт №1
Я вже шість років мисливець. У мене крута рушниця-курковка 1969 року випуску. Та за цей весь час я тою рушницею не застрілив нічого живого. Пляшки, банки, дошки… І жодної качки.

Факт №2
Я – пасічник. У мене є 16 вуликів. Карпатська порода. За рік тягну до 400-500 літрів меду. Два роки поспіль Сергій Притула обіцяв подарувати мені на день народження медогонку. Насилу вибив!

Факт №3
Я служив в армії під Львовом. На свинарнику. В армії також доїв корів. Я це просто чудово вмію робити.

Факт №4
Мій син навчається у школі в Канаді.

Факт №5
Гнилички – це реальне село, а не видумане. Знаходиться у Підволочиському районі Тернопільської області.

Факт №6
Я ніколи не пив кави. Ніколи.

Факт №7
Я закінчив Інститут іноземних мов за спеціальністю «Німецька мова». А працював на будівництві – робив дахи. Взагалі люблю висоту, екстрим. А у вільний від роботи час люблю… робити дахи.

Факт №8
Моя улюблена страва – смажена на смальці картопля з цибулькою та шкварочками. І кисле молоко з льоху, а на краєчок горнятка посипати сіль, як у пиво. І так з пательні їсти і запивати молоком.

Факт №9
Вважаю, що найкращий відпочинок – за роботою в селі. От на морі, наприклад, я дуже змучуюся. І витримую лише два дні. Потім відпочинок перетворюється на важку «працю». І після моря я їду в село відпочивати від відпочинку.

Факт №10
Я не займаюся спортом. Бо вважаю: якщо живеш у селі, а у тебе ще й господарство є, то спорт не потрібен. Накачаєшся, коли картоплю копаєш чи мед носиш.