Головна Новини Недоглянуті діти, замучений вихователь і байдужа завідуюча. Реалії дитячого садочка в Тернополі

Недоглянуті діти, замучений вихователь і байдужа завідуюча. Реалії дитячого садочка в Тернополі

Сьогодні дошкільна освіта, а саме дитячі садочки – найбільш обговорювана тема у місті. Найбільше піднімають питання оплати за дітей, котрі не прописані у обласному центрі. З цього приводу щодня батьки пишуть чимало скарг на сайт міської ради, а також звертаються безпосередньо у мерію.

Сьогодні ж обурені батьки написали на сайт міської ради звернення до начальника управління освіти Ольги Петрівни Похиляк із проханням прийняти міри щодо завідуючої Тернопільським дитячим садком №30. Адже через її бездіяльність і байдужість страждають найменшенькі діти.

“Шановна Ольго Петрівно Похиляк Звертаються до Вас по допомогу батьки ДНЗ №30 молодшої групи №4. Коротко напишемо Вам про нашу проблему. Групу, в яку ми водимо своїх дітей, відвідують діти віком від 2,5 до 3,5 років і наскільки нам відомо, що з такими дітками повинні бути (хоч би перші місяці) два вихователі, адже це новоприйняті і маленькі діти. Скоро буде вже майже чотири місяці, як кожен день зранку до вечора з ними сидить одна вихователька Курило Люба Богданівна. Як нам стало відомо від батьків попереднього випуску, напарницею Люби Богданівни була вихователь Біскуп Надія Тарасівна (це коліжанка зав. закладом), але перед відкриттям нашої групи, це десь був серпень місяць вона поїхала на заробітки за кордон на 6 місяців і завідуюча тримає їй місце роботи, а можливо її і ніхто не звільняв. Так чому заручницею недолугого керівника закладу мають бути наші недоглянуті діти і ще бідна замучена вихователька. Зайти в кабінет до завідуючої неможливо, кожен ранок він зачинений, вона сидить всередині і нікого не приймає, а коли пізніше зайдеш, то там чути запах горілих свічок. Таке враження, що вона проводить якісь ритуали, але на наші звернення ніякої реакції немає. Шановна Ольго Петрівно, ми Вас дуже просимо, щоб Ви поставилися до нашої проблеми з розумінням і провели ретельну перевірку. Просимо про її результати висвітлити на цьому сайті. Наперед щиро вдячні Вам за допомогу. З повагою батьки Юля П., Олена Г., Мар’яна В.” – написали батьки.