Головна Новини На що витрачає гроші пенсіонер з Тернопільщини, який виграв мільйон у лотерею?...

На що витрачає гроші пенсіонер з Тернопільщини, який виграв мільйон у лотерею? (Відео)

Григорій Цапура із маленького села на Тернопільщині у лютому 2018 року виграв омріяну суму в мільйон гривень у лотереї “Лото-Забава”.

Чоловік почав грати майже з самих перших тиражів і наполегливо чекав на свій щасливий лотерейний білет. Удача йому посміхнулася на 967-му тиражі від 18 лютого 2018 року.

Перше, що зробив пан Григорій, після отримання мільйону – придбав нову побутову техніку та почав піклуватися про власне здоров’я. Спершу зробив повне обстеження організму, – пише “ЕСПРЕСО”.

“Мені треба міняти суглоби. В Чернівцях є клініка, шведсько-українська ортопедична. Міняють суглоби, там клініка відповідного рівня”, – каже переможець.

Окрім покращення власного здоров’я, чоловік планує придбати нове авто, замість старенького “Ланоса”, якому вже понад 12 років.

Пан Григорій і далі купує лотерейні білети “Лото-Забава”, адже у планах – зірвати джекпот. Але тепер він буде грати заради перемоги не один, а у компанії рідних і близьких, які на власному досвіді переконалися, що в Україні в лотерею виграти можливо.

Детальніше – у сюжеті.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=835upV84y40&w=560&h=315]