Головна Новини На фронті загинув воїн з Великогаївської громади Микола Питель

На фронті загинув воїн з Великогаївської громади Микола Питель

Сумну новину повідомив голова Великогаївськогої громади Олег Кохман.

“Дорогі мешканці! Сумна вістка з фронту надійшла у Великогаївську громаду. Від рук російських окупантів загинув житель села Грабовець – Микола Петрович ПИТЕЛЬ(13.02.1977 р.н.).

Микола Петрович – родом із Товстолуга, одружений у с. Грабовець. На захист країни став ще у 2014 році. Микола міцно тримав оборону Донецького аеропорту.

У 2022 році, коли розпочалася повномасштабна війна, з перших днів чоловік знову у перших рядах вирушив на захист України. Зустріч загиблого відбудеться завтра, 27 грудня, за таким маршрутом:

очікуємо кортеж із тілом об 11:00 біля адмінбудинку сільської ради с. Великі Гаї. Об 11:20 с. Товстолуг (біля могили, тоді кортеж попрямує до батьківського дому, де відбудеться панахида);

12:00 – с. Грабовець ( зустріч біля церкви, тоді процесія вирушить до будинку загиблого).

Панахида відбудеться о 19:30 год. у с. Грабовець.

Висловлюю щирі співчуття родині загиблого Героя України. Дуже важко підібрати слова, бо жодне з них не поверне Вам рідну людину…

Прошу жителів гідно зустріти і віддати шану нашому захиснику і герою. Це наш святий обов’язок, адже своє життя він віддав за нас з вами. Вічна пам‘ять Герою України!” повідомив голова громади.