Головна Новини На Тернопільщині, щоб учні не мерзли, уроки скорочують на півгодини

На Тернопільщині, щоб учні не мерзли, уроки скорочують на півгодини

Знову про ситуацію із опаленням у школах та дитячих садках Бережанського району. Вже чимало батьків писали скарги про те, що діти мерзнуть. Як з’ясувалося, з цього приводу збирали комісію та на день ч два включили тепло. А тоді, посилаючись на те, що йде потепління, тепло знову виключили. Дійшло до того, щоб діти не мерзли, у школах скорочують на цілих півгодини уроки. Про це у ФБ повідомив Тарас Пахолко-Васьків.

“Я “обожнюю” слухати чиновників , на святі “Першого дзвоника” , де вони розказують про любов та виховання здорового покоління . А згодом , коли надворі настають холоди , відмовляються включати опалення в садочках та школах. Натомість скорочують уроки на півгодини, щоб дітиска не замерзли . НА ПІВГОДИНИ !!!!

Шановні , навчіться приймати важливі рішення на користь дітей , навіть якщо за це ви отримаєте догану а не грамоту , тому що діти це й справді наше майбутнє”, – написав чоловік.

Дописувачі ФБ підтримують чоловіка. Проте пишуть, що оці скарги нічого не дають. Мовляв, влада як хоче так і чинить. Проте, коли доходить до того, щоб здавати гроші на потреби того чи іншого навчального закладу, батькам кажуть “ви повинні”.

А це марно, от Марійка звернула увагу чиновників на цю проблему опалення включили вчора, а сьогодні виключили, мовляв, що йде потепління(середина жовтня). А в садках взагалі жах, діти лягають спати у холодні ліжка. Натомість за рахунок батьків і ремонт, і вікна, і ігрові майданчики, меблі, і всяка – всячина вибивається. Країна Чудес!!!“, написав у коментарі ще один житель Бережанського району.