Головна Новини На Тернопільщині ще один заклад перевели у режим повної ізоляції через COVID...

На Тернопільщині ще один заклад перевели у режим повної ізоляції через COVID – 19

Як зазначили представники галузі охорони здоров’я району, в Теребовлянському психоневрологічному інтернаті є вже 11 офіційно підтверджених випадків зараження короновірусом. Ще 60 осіб знаходяться з підозрою на COVID – 19.

Про це інформують у Теребовлянській РДА.

Теребовлянський психоневрологічний інтернат перевели в режим повної ізоляції до чергового засідання місцевої комісії з питань технегенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при РДА. У закладі повинні суворо дотримуватись тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19 та терміново вирішити питання щодо проведення тестування працівників на коронавірусну інфекцію COVID – 19.

Також в будинку-інтернаті обмежили переміщення працівників без потреби у інші кабінети/приміщення, не пов’язані з виконанням посадових обов’язків.

Ці та інші рішення прийнято сьогодні, 21 серпня, на позачерговому засіданні місцевої комісії з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при райдержадміністрації.