Головна Новини На Тернопільщині штормове попередження

На Тернопільщині штормове попередження

Вже з перших днів літа погода показує свій мінливий характер. Спека раптово змінюється дощем і сильним вітром. Синоптики не встигають за змінами температурних показників.Єдине у чому вони переконані – перша половина червня буде саме такою: з дощами, грозами та навіть градом, повідомляє За Збручем

Мінлива хмарність з проясненнями охопить всю територію західної України, – розповідають метеорологи. Також можливі різкі перепади температурних показників. Вдень температура повітря підвищуватиметься до двадцяти п’яти градусів тепла. За прогнозами Укргідрометеоцентру, на вихідних температура повітря зберігатиме тенденцію до підвищення.

«На заході передбачається мінлива погода. Зранку буде досить хмарно, ближче до обіду дещо прояснюватиметься. Температура повітря: вночі 13 – 15 градусів тепла; вдень 23 – 25 градусів вище нуля. Вітер північний 5 – 10 метрів за секунду, місцями пориви вітру. Не обійдеться і без опадів: можливі дощі та грози, місцями град».

Щодо попередніх прогнозів метеорологів, то передбачають досить мінливу погоду цього літа. Кажуть: будуть і спекотні, і холодні дні.

Софія Романська