Головна Новини На Тернопільщині чоловік побив водія під час руху автобуса

На Тернопільщині чоловік побив водія під час руху автобуса

Інцидент трапився ще влітку, 3 червня у Підволочиськ ому районі. Водій автобуса увімкнув музику. Одному із пасажирів видалося, що музика надто голосно грає. Він саме телефонував до матері і не чув чи вона підняла трубку, чи ні. Принаймні, так чоловік потім розповідав у суді. Далі, за його словами, він зробив кілька зауважень водію, на що той ніяк не відреагував. Тоді пасажир змушений був підійти ближче і наголосити, щоб водій вимкнув музику. У відповідь почув насмішки та нецензурну лексику і бік матері пасажира. Тоді чоловік не витримав і кілька разів вдарив у голову водія.

7 лютого щодо цієї справи відбувся суд, на якому водій розповів іншу точку зору. Він справді голосно увімкнув музику, почувши скаргу, одразу зменшив звук. Проте це не зупинило пасажира, він підійшов і почав конфліктувати. Зрештою, на водія посипались удари в голову, від яких у чоловіка потемніло в очах. Це все відбувалося під час руху автобуса, тому водій змушений був зупинитися. Цю версію підтверджують і свідки, які того дня теж їхали в автобусі.

Тож пасажира-дебошира   суд визнав винним у хуліганстві — ч. 1 ст. 296 КК і дав три роки тюрми. Але на підставі ст. 75 КК України звільнивзасудженого від відбування призначеного покарання, встановивши іспитовий строк терміном два роки. Вирок поки що законної сили не набрав. Оскаржити його сторони можуть протягом 30 днів з часу його проголошення.

Джерело: Терноград