Головна Новини На Тернопільщині чоловік впав до колодязя

На Тернопільщині чоловік впав до колодязя

24 серпня о 14.02 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Бучач по вул. Підгаєцькій, впав у криницю 39-річний чоловік.

За 8 хвилин з моменту отримання повідомлення черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини №9 прибув до місця події.

Колодязь, на подвір’ї у товариша потерпілого викопали декілька років тому, та води у ньому не було, тому що велетенський камінь, на який наштовхнулися копачі не дав продовжити роботу та заблокував доступ до джерела. Посперечавшись із сусідом, місцевий мешканець вирішив опуститися до колодязя, щоб переконатися в існуванні непіддатливого валуна. Його, з допомогою мотузки опускали до дна ще троє чоловіків, та коли шнур обірвався, помічники налякалися та втекли, а господар викликав рятувальників.

З допомогою рятувальної мотузки та пожежного пояса потерпілого, який знаходився на глибині 18м. безпечно підняли на поверхню. Від медичної допомоги чоловік відмовився, тому що серйозних ушкоджень не зазнав, повідомили у прес-службі управління ДСНС у Тренопільській області.