Головна Новини На Тернопільщині траси ремонтують струменеві машини

На Тернопільщині траси ремонтують струменеві машини

Механізми типу «Мадпатчер» здійснюють ямковий ремонт та ліквідацію тріщин на чотирьох трасах державного значення.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області струменеві машини працюють на дорогах: М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка (ділянки Тернопіль-Підволочиськ і Тернопіль-Бережани); Н-02 Львів-Тернопіль; М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече (ділянка Тернопіль-Теребовля).

За допомогою механізмів дефекти дорожнього покриття ліквідовують дві підрядні організації: ТзОВ «Дормакс» і ТзОВ «ТехноБудЦентр».

Машина типу «Мадпатчер» призначена для ямкового ремонту доріг струменево-ін’єкційним методом. Покриття ремонтується без попередньої підготовки, що значно пришвидшує темп дорожніх робіт. Метод не вимагає фрезерування, заповнення гарячим асфальтом, вирівнювання і трамбування.

Технологія закладення ям із застосуванням цієї установки в кілька разів швидша і дешевша, в порівнянні з іншими технологіями, які застосовують фрезерування і коткування.

Машина займає лише одну смугу проїзної частини дороги, не блокуючи рух автотранспорту

Механізм може бути застосований для ремонту будь-якого типу дороги. Система терморегуляції підтримує постійну температуру бітумної емульсії, що дає можливість здійснювати дорожні роботи вже при +5 за Цельсієм.

Машину типу «Мадпатчер» можна експлуатувати за будь-яких погодних умов. Якість ямкового ремонту не погіршується навіть під час дощу. Відремонтована дорога готова до експлуатації безпосередньо після закінчення ремонту.