Головна Новини На Тернопільщині сусід скоїв проти старенької бабусі насилля

На Тернопільщині сусід скоїв проти старенької бабусі насилля

Неприємний інцидент трапився у селі Соколівка, що на Лановеччині. Чоловік щойно звільнився із місць позбавлення волі. Відсидів за майнові шахрайства. Оселився у селі Соколівка, в старенькій хатині, де раніше мешкала його покійна мати. Ніде не працював. По сусідству жила старенька 87-річна пенсіонерка. Вона вочевидь товаришувала з мамою чоловіка, і його часто жаліла. То обідом годувала, то кілька гривень давала за ту чи іншу виконану роботу по господарству.

Того дня, розповіла згодом слідчим жінка, він приходив до неї двічі. Зранку гарно поснідав, подякував і пішов. По обіді  прийшов знов, щоб поїсти. Після смачного обіду, ще й задрімав. Пенсіонерка його й не будила. Та коли прокинувся, на знак вдячності почав бити літню жінка, вимагаючи віддати усі гроші. Та спершу дала три тисячі. Чоловік знав, що жінка має значно більше тож побої стали ще жорсткішими. Тож бідолашній бабусі не залишилось нічого, змушена була віддати усі заощадження. Так нахаба збагатився на 9 тисяч.

Одразу ж поїхав в обласний центр. Преодівся, сходив в бари, сауни. І з вкраденої суми залишилось – 20 гривень. Тоді й затримали його правоохоронці. Бабуся в поліцію не заявляла, замість неї це зробив сільський голова.

Нині злочинець перебуває в ІТП. Бабусю відправили на судово-медичну експертизу. Ведеться слідство.