Головна Новини На Тернопільщині судитимуть невдаху-автозлодія

На Тернопільщині судитимуть невдаху-автозлодія

Слідчі Шумського відділення поліції інкримінують жителю села Бірки Тернопільського району замах на незаконне заволодіння транспортним засобом. Зловмисник намагався викрасти мікроавтобус у шумського підприємця.
Зі слів потерпілого, транспортний засіб був припаркований на обійсті, де ще ніхто не мешкає. Зловмисник вночі зайшов на подвір’я і спробував викрасти мікроватобус Фольксваген Т-4. Шляхом підбору ключа проник до салону автівки, проте завести не зумів. Далі спробував відкотити і завести на ходу, проте й це не вдалося. Вранці господар побачив свого буса за декілька метрів від місця паркування із пошкодженими капотом та замком запалювання.
Особу крадія вдалося встановити й оперативно затримати. З’ясувалося, зловмисник був знайомий з потерпілим, і той впізнав його на відео, знятому камерами спостереження, які шумчанин встановив на обійсті.
25-річному підозрюваному, котрий, до слова, вже неодноразово мав проблеми із законом, інкримінують частину 3 статті 15, частину 2 статті 289 ККУ. В якості запобіжного заходу суд обрав зловмисникові тримання під вартою.