Головна Новини На Тернопільщині спрямували чверть мільйона гривень на покращення умов праці лісників

На Тернопільщині спрямували чверть мільйона гривень на покращення умов праці лісників

253 тисячі гривень спрямувало торік державне підприємство «Бережанське лісомисливське господарство» на створення безпечних умов праці для своїх працівників. Про це повідомив головний інженер ДП «Бережанський лісгосп» Леон Наконечний.

Так, 2016 року закуплено засоби індивідуального захисту (спецодяг і взуття), оформлено наглядну агітацію, здійснено капітальний ремонт побутового приміщення РМЦ (автоколони), збудовано душову кімнату і навіс із твердим покриттям для ремонту автомобілів.

Головний інженер підприємства поділився планами на поточний рік та розповів, що уже зроблено за перший квартал. Так, цьогоріч підприємство запланувало ремонт побутових приміщень на нижньому складі. Збудовано навантажувальну естакаду довжиною 40 м для безпечного виконання робіт із навантажування вагонів та полагоджено ходову частину крана ККС-12,5.

У рамках відзначення Дня охорони праці, в лісомисливському господарстві проводяться зустрічі з трудовими колективами з питань дотримання вимог законодавства про охорону праці. Крім того, в травні буде проведено конкурс на найбезпечніше робоче місце, виробничу бригаду. Відтак підприємство приймає участь в конкурсі з визначення найкращого підприємства, яке забезпечило у 2016 році якісне функціонування системи управління охороною праці.

За інформацією ДП «Бережанський лісгосп»