Головна Новини На Тернопільщині слідчий з друзями згвалтував неповнолітню?

На Тернопільщині слідчий з друзями згвалтував неповнолітню?

На Тернопільщині підозрюють слідчого та його друзів у зґвалтуванні та вбивстві неповнолітньої про це йдеться в сюжеті Надзвичайні новини. ICTV

Мати 16-річної Світлани Притули пригадує: за два тижні до того донька посварилася зі своїм хлопцем. Була пригнічена, але раптом – після спілкування в соцмережах почала проситися погуляти. Батьки погодилися, але заумови, що разом із нею піде старший 19- річний брат Іван. Дискотеку того дня скасували, і молодь швидко почала розходитися. Світлана стояла на вулиці з друзями. Ірина бачила Світлану тої ночі. Каже, у тої був гарний настрій, сміялася, жартувала. Нічого дивного, адже в компанії – хлопець, в якого вона була закохана.
Мати Світлани каже: прокинулася близько першої ночі. Син спав, доньки вдома – не було. Почала нервуватися, виглядала, чи не йде дитина. О третій годині вже чоловік вирішує шукати! Не встигли виїхати з вулиці, як назустріч на шаленій швидкості промчала машина. Авто вони впізнали одразу – село маленьке, і незнайомі заїжджають не часто.
Тої ночі батьки обійшли всіх її знайомих. Дзвонили і водієві тої машини. Хлопець спочатку відмовлявся, а потім зізнався – він і ще
троє друзів їздили в сусіднє село. Там трохи випили, він розвіз хлопців, а потім і Світлану. Коли його поліцейські привезли на місце, аби він показав, де висадив дівчину, за дивним збігом саме він її знайшов повішеною.
Ніхто в селі не вірить в самогубство дівчини. Вона мала багато планів на майбутнє. Батьки впевнені: їхню доньку зґвалтували, а потім повісили. А Роман, екс-працівник поліції, міг підказати, як це зробити правильно. До того ж, як з’ясувалося пізніше, він – друг слідчого, що вів це кримінальне провадження.