Головна Новини На Тернопільщині син допоміг матері створити молитву і зняти кліп (Відео)

На Тернопільщині син допоміг матері створити молитву і зняти кліп (Відео)

Неабиякий талант цього хлопця – 19-річного студента факультету мистецтв Тернопільського педуніверситету ім. В.Гнатюка Івана Водвуда, родом зі с. Звиняч на Чортківщині, вже поціновував Чортків.City. Цьогоріч, наприкінці січня. Йшлося про створену ним пісню з присвятою рідному селу в співавторстві з матір`ю Лілією Водвуд, що написала слова.

Та публікація зібрала вже понад вісім тисяч переглядів. А буквально декілька днів тому Іван опублікував на своїй сторінці у Facebook ось такий пост: «Цікаво, скільки лайків заслуговує авторська пісенька моєї мами Лілії Водвуд «Молитва матері»… Ця пісня написана для мене і мого брата, в ній мама розказує, як їй важко самій без синів. Дякуємо з братом матері за таку чудову пісню, я мусів зробити маленьке аранжування до неї… Ми вирішили також, що треба зробити невеличкий кліп… Як вміли, так зробили…». І – подякував за майбутні перегляди, пише Чортків Сіті.

Переглядів на тепер назбиралося близько 8,5 тисячі. І лайків – мало не 700. Ще – 95 коментарів. А перепостили відео 1,3 тисячі небайдужих користувачів Інету. Мабуть, воно їх достоту зворушило.

Зрештою, таких почувань вони й не соромляться, а щемко діляться відчутим. Викладачі Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О.Барвінського, який торік закінчив Іван Водвуд, задоволено констатують, що син таки перебрав від матері талант до співу, зачерпнувши з рідного джерела. Інші щиро діляться силою материнської молитви, відчутої в співі. І вражаються магнетичною зворушливістю, душевністю, ніжністю голосу виконавиці.

– Молитва матері свята, молитва матері від серця, – йдеться в коментарях.

– Безмежна мамина любов та непохитна віра, – ще один пост.

– Ніколи не засмучуйте своїх матусь! – благально до всіх синів.

А хіба може бути по-іншому в ось такому суголоссі сердець? Вслухаймось.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=isuRDv4M-ao&w=560&h=315]