Головна Новини На Тернопільщині родина отруїлася гелієм з надувних кульок

На Тернопільщині родина отруїлася гелієм з надувних кульок

У місті Підволочиськ після святкування новосілля до реанімації з отруєнням гелієм потрапила сім’я. Батька, матір та їхнього 7-річного сина медики швидкої госпіталізували ще 1 листопада. Про цю надзвичайну ситуацію повідомило видання «Погляд». Втім, деталі цього інцидент стали відомі лише зараз.

Виявилося, що дорослих шпиталізували з важким отруєнням без свідомості. У них була дихальна недостатність. Дитина почувалася краще. Спочатку медики подумали, що сім’я отруїлася чадним газом, але симптоми отруєння не збігалися. Тому зараз підозрюють, що це могло статися через надувні кульки з гелієм. Підтвердити це має ще додаткова експертиза, яка триватиме близько місяця.

Отруєння сім’ї із Підволочиська ZAXID.NET підтвердили і в міській раді. «Такий випадок дійсно був зареєстрований в нашій громаді. Сім’я порядна, ніколи на обліку соціальних служб не стояла. Чи могли вони отруїтися чадним газом – не думаю, там такої можливості не було, все справне. Медики записали, як отруєння невідомим газом. Більше будуть з’ясовувати правоохоронці, які після повідомлення з лікарні прибули до будинку і обслідували помешкання», – розповів ZAXID.NET заступник голови Підволочиська Іван Осадчук.
Джерело: https://zaxid.net/