Головна Новини На Тернопільщині робили переверти в лісівників

На Тернопільщині робили переверти в лісівників

Прокуратура Тернопільської області розслідує та здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатому за ч. 4 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 4 ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів)

Нагадаємо, розслідуванням встановлено, що працівники лісового господарства впродовж 2015-2016 років через своїх родичів та знайомих, оформлених підприємцями, на підставі підроблених документів щодо походження деревини, експортували лісопродукцію до країн Європи.

У межах кримінального провадження на початку жовтня цього року було проведено близько 20 обшуків на території трьох областей Західного регіону та вилучено 12 000 доларів США, комп‘ютерну техніку та документацію. 31 жовтня 2016 року працівники прокуратури спільно із співробітниками Управління захисту економіки в Тернопільскій області додатково провели 23 обшуки у підприємців щодо реалізації лісопродукції. Вилучено документи та близько 100 метрів куб. деревини.

Розслідування у кримінальному провадженні триває.