Головна Новини На Тернопільщині ремонтують дороги

На Тернопільщині ремонтують дороги

Дорожники Тернопільської області виконують свої обов’язки. Через війну ми змушені поставити на паузу всі проєкти з реконструкції, будівництва, поточного середнього та капітального ремонтів автошляхів.

“Щоб забезпечити повноцінний проїзд, виконуємо роботи з експлуатації. На основних транспортних коридорах області працюють ремонтні бригади. В першу чергу роботи проводимо на евакуаційних маршрутах, трасах між обласними центрами, автошляхах з високою інтенсивністю руху. Це ті ділянки, де у 2022 році був запланований капітальний ремонт. Впевнені, що українські військові переможуть російських окупантів і ми зможемо відновити масштабну відбудову дорожньої інфраструктури області, так, як це робили до війни.

На дорозі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль у селі Струсів було заасфальтовано відрізок старої дороги біля мосту. На Р-39 Броди – Тернопіль та Р-43 Тернопіль – Ланівці шляховики ліквідовують аварійну ямковість гарячим асфальтобетоном. Провели аварійні роботи із асфальтування штучної споруди на дорозі Т-20-02 Тернопіль – Скалат – Жванець.

Частина мосту у селі Криве була перекрита і погіршувала пропускну здатність важливої для області дороги. Автошлях Т-20-02 – частина логістичних маршрутів для аграрних підприємств, виробників харчових продуктів. Завдяки проведеним роботам у селі Криве вже завтра проїзд штучною спорудою буде відкрито у дві сторони.

Аналогічні роботи виконуємо у селі Медин на автошляху Т-20-10 Збараж – Підволочиськ. Асфальтуємо штучну споруду, аби відкрити нею повноцінний рух” – повідомили в Службі автомобільних доріг у Тернопільській області.