Головна Новини На Тернопільщині рейдери захопили агрохолдинг (фото)

На Тернопільщині рейдери захопили агрохолдинг (фото)

1 липня автотранспортне підприємство «Мрії» яке розташоване в місті Хоростків що на Тернопільщині атакували рейдери. Про це в ексклюзивному коментарі Latifundist.com повідомила прес-служба агрохолдингу.

 

«Сьогодні, 1 липня, близько 9-00 ранку 30 чоловіків, серед яких – кілька співробітників служби безпеки колишніх власників Агрохолдингу« Мрія »сім’ї Гут, із застосуванням сили проникли на територію діючого автотранспортного підприємства« Мрії », розташованого в м Хоростків Гусятинського району Тернопільської області, і перешкоджають доступу співробітників Агрохолдингу на об’єкт », – повідомляють в компанії.

 

Згідно з даними прес-служби, агрохолдинг «Мрія» має всі документи, що підтверджують законність перебування і роботи компанії на території вищевказаного АТП. У зв’язку з тим, що особи, незаконно проникли на АТП, забарикадувалися на його території і відмовляються її покинути, компанія, не маючи доступу на об’єкт, змушена забезпечити цілодобову посилену охорону по зовнішньому периметру.

 

«Представники «Мрії»також звернулися в правоохоронні органи, подавши всі необхідні заяви. Агрохолдинг «Мрія» закликає правоохоронні органи втрутитися в ситуацію і не допустити рейдерського захоплення підприємства », – повідомляє прес-служба агрохолдингу.

Нагадаємо, що в серпні 2014 року агрохолдинг «Мрія» допустив технічний дефолт і перейшов під контроль кредиторів. За фактом шахрайства відкрито ряд кримінальних справ, а Микола Гута оголошений в розшук Інтерполом.