Головна Новини На Тернопільщині під час пожежі сухої трави мало не згорів ліс

На Тернопільщині під час пожежі сухої трави мало не згорів ліс

посуха

27 жовтня черговими караулами 15-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Товсте ліквідовано пожежу сухої трави на площі 1 га, що виникла в  с. Шипівці Товстенської територіальної громади Чортківського району.

Черговими караулами 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди смт Золотий Потік ліквідовано пожежу сухої трави та чагарників поблизу лісового масиву на площі 300 м кв. у с. Космирин Золотопотіцької територіальної громади Чортківського району. Під час гасіння врятовано лісовий масив площею 4 га.

У м. Бучач Чортківського району на вул. С.Бандери  резервним караулом 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ліквідовано пожежу сухої трави на відкритій території на площі 60 м кв.

Черговими караулами 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та місцевої пожежної команди с. Шляхтинці ліквідовано пожежу сміття на відкритій території площею 50 м кв., що виникла в с. Романове Село Байковецької територіальної громади Тернопільського району.

Черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ліквідовано пожежу сухої трави та сміття на відкритій території площею 100 м кв. у с. Білобожниця Білобожницької територіальної громади Чортківського району. 

Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.