Головна Новини На Тернопільщині під час перевірки «Укрзалізниці» виявили безліч порушень

На Тернопільщині під час перевірки «Укрзалізниці» виявили безліч порушень

28 січня, комісія Управління Держпраці завершила планову перевірку виробничих структурних підрозділів та об’єктів АТ «Укрзалізниця», які здійснюють виробничу діяльність на території області.

Очільник Управління Держпраці Віталій Мариновський провів виробничу нараду з керівниками структурних підрозділів АТ «Укрзалізниця», на якій було проаналізовано виявлені порушення, акцентовано увагу на необхідності вжиття заходів щодо їх усунення та наголошено на важливості неухильного додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці задля попередження виробничого травматизму.

Зокрема, заходом державного нагляду (контролю) було охоплено 10 виробничих структурних підрозділів та об’єктів Регіональної філії «Львівська залізниця», філій «Центр з ремонту та експлуатації колійних машин» та «Вокзальна компанія».

Перевірялось стан додержання законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження із вибуховими матеріалами промислового призначення, зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю.

У підсумку виявлено 74 порушення вимог законодавства про охорону праці та трудового законодавства.

Посадовими особами складено акт перевірки та видано приписи щодо усунення виявлених порушень.