Головна Новини На Тернопільщині під колесами авто опинилися двоє дітей

На Тернопільщині під колесами авто опинилися двоє дітей

ДТП

Погіршення погоди та безпечність пішоходів – причина дорожньо-транспортних пригод на Тернопільщині. 10 грудня під колеса автомобіля потрапила шестирічна жителька Бучацького району. 

За попередньою інформацією, малолітня йшла узбіччя вулиці у попутному напрямку з транспортними засобами. В якийсь момент вона розвернулася, вибігла на проїжджу частину дороги і опинилася під колесами автомобіля. 

Водій ВАЗу не встиг вчасно загальмувати і як результат – дитину з струсом головного мозку та відкритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до реанімації. Кермувальник попередньо тверезий. 

Гра у сніжки біля проїжджої частини завершилася травматологічним відділенням і для п’ятнадцятирічного мешканця Зборова. Під час гри юнак раптово вибіг на дорогу і потрапив під VOLKSWAGEN GOLF. Хлопця з струсом й закритою черепно-мозковою травмою доправили до лікарні.

Після надання меддопомоги його відпустили додому. Правоохоронці звертаються до водіїв та пішоходів бути уважними та обережними на дорозі, а особливо під час погіршення погоди. Перш ніж ступити на проїжджу частину, переконайтеся у безпечності і у тому, що транспорт встигає вчасно загальмувати.

Адже під час снігу, ожеледі та морозів авто зупинитися може не одразу. Водіям також слід зважати на зміни у погоді: перевзути колеса, дотримуватися дистанції та правил дорожнього руху.