Головна Новини На Тернопільщині підняли ціни на проїзд у маршрутках

На Тернопільщині підняли ціни на проїзд у маршрутках

ПрАТ “Збаразьке АТП- 16140”  ще 25.01.2017 року звернулось до Збаразької міської ради з проханням підняти ціну проїзду по м. Збараж, повідомляє у ФБ Збараж інфро.
А недавно Збаразька міська рада розмістила на своєму сайті проект відповідного рішення:
“1. Встановити тариф на послуги з перевезення пасажирів на маршруті загального користування, які здійснюються у режимі маршрутного таксі в м. Збаражі, а саме: для
громадян 5,00 грн., для дітей шкільного віку в період навчального процесу 1,00 грн.,дітей дошкільного віку безкоштовно.
2. В разі необхідності внести необхідні уточнення в договір No6 від 11.01.2014р. на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на автобусносму маршруті No1 в режимі маршрутного таксі “м-н Кармелюка-Центр-вул. Павлова”
3. Рішення набирає чинності з моменту розміщення його в засобах масової інформації.
Міський голова Збаража Р. С. ПОЛІКРОВСЬКИЙ”

Також поряд із рішенням є повне економічне обгрунтування нового тарифу, яке подало “Збаразьке АТП”. Та дописувачів ФБ обурив той факт, що у розрахунку вартості проїзду вказано: водії – 4, механіки, лікар – 3, і адмінапарат на 2 маршрутки ВІСІМ чоловік. Також збаражчани обурюються якістю обслуговування маршрутних таксі: “Транспорт наданий для перевезення людей в жахливому стані. Ви ще повинні платити людям які наважуються користуватися такими послугами. Чи то може по европейське.? СОРОМ ГАНЬБА”, – пише місцева жителька Лариса Ростова.

Повністю рішення та економічне обгрунтування можна прочитати тут.