Головна Новини На Тернопільщині представили “сумлінного” прокурора

На Тернопільщині представили “сумлінного” прокурора

2e499ffff526548702f96c6f5ce36153_M (1)Сьогодні, 30 червня, заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос представив колективу прокуратури Тернопільської області новопризначеного керівника – старшого радника юстиції Олександра Мартинюка.

На заході були присутні керівники судової, правоохоронних та місцевих органів влади, представники громадських організацій.

Представляючи нового прокурора області, заступник Генерального прокурора України повідомив, що Олександр Мартинюк призначений на посаду наказом Генерального прокурора України від 26 червня 2015 року.

Анатолій Матіос охарактеризував новопризначеного керівника прокуратури області як фахового та високопрофесійного працівника та урочисто вручив йому службове посвідчення.

Також у своєму виступі перед колективом прокуратури та запрошеними заступник Генерального прокурора України окреслив перспективи введення в дію нового Закону України «Про прокуратуру» та наголосив на першочергових завданнях, які сьогодні покладено на органи прокуратури. Це, зокрема, повернення довіри населення до органів прокуратури, налагодженні конструктивної співпраці з громадським організаціями, додержання конституційних прав громадян, посилення протидії корупції та збереження законності та правопорядку в регіоні.

 Довідково:

Олександр Григорович Мартинюк народився 1977 року с.Борисів Ізяславського району Хмельницької області. Вищу юридичну освіту здобув в Ужгородському державному університеті та Національній академії прокуратури України. В органах прокуратури працює з 2000 року. До призначення на посаду прокурора Тернопільської області обіймав посаду заступника прокурора Хмельницької області.

Нагороджений нагрудними знаками „Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури ” ІІ та ІІІ ступенів.