Головна Новини На Тернопільщині постраждав ще один “любитель” дешевого пального

На Тернопільщині постраждав ще один “любитель” дешевого пального

Понад десять тисяч гривень заплатив за талони на пальне  28-річний тернополянин, але так їх і не отримав. За словами потерпілого, до нього зателефонував невідомий чоловік й запропонував придбати талони на пальне за вигідною ціною. Молодик спокусився на пропозицію й зголосився придбати талонів на 10 050 грн. Готівку перерахував на зазначений невідомим рахунок, відтак домовилися про зустріч на АЗС.

Вже на автозаправній станції мешканця обласного центру запевнили, що ніяких акцій не проводять і до клієнтів не телефонують. Тернополянинзрозумів, що потрапив на гачок аферистів.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України – шахрайство.

Краяни, перестаньте вірити невідомим! Знижки на пальне, виграш авто, заблоковані картки, та порятунок родичів від криміналу – усе це добре відпрацьовані шахрайські пастки. У будь-якому випадку перевірте усе почуте від невідомих: телефонуйте на фірму, представники якої пропонують вам послуги чи акції, в банк, аби дізнатися про стан рахунку, та родичам, які буцімто потрапили в біду. Не поспішайте перераховувати власні гроші будь-кому, їх повернути дуже важко, натомість стати жертвою шахрайства надзвичайно легко.