Головна Новини На Тернопільщині помер молодий чиновник

На Тернопільщині помер молодий чиновник

На тридцять шостому році життя відійшов у засвіти начальник відділу культури, національностей, релігій і туризму Бережанської районної державної адміністрації Олександр Коковін. Попри молодий вік, мешканця Тернопільщини поважали як видатного історика, краєзнавця, публіциста, справжнього патріота своєї країни, світлу і порядну людину.

Ймовірно, причиною смерті стала перенесена минулоріч складна операція, під час якої видалили злоякіснупухлину (остеогенну саркому). Рідні та друзі щиро вірили, що недуга відступає, втім, виявилося, що вона була сильнішою, пишуть Тернополяни.

До багаточисленних заслуг Олександра Коковіна можна віднести безліч наукових розвідок за його авторства, опублікованих у наукових виданнях України та велику кількість публікації у місцевій Бережанській пресі. Він був членом правління Бережанської районної організації Товариства «Меморіал» ім. В.Стуса (2010), членом історичної комісії Наукового товариства ім. Т.Шевченка (2012), членом Львівського крайового товариства «Рідна школа» (2013), головою громадської організації «Бережанський Майдан» (2014).

Панахида за померлим відбудеться сьогодні о 20:00 год. за адресою: м. Бережани, вул.Львівська 64. Поховають його завтра. Щирі співчуття рідним…