Головна Новини На Тернопільщині пограбували близького друга екс-президента Віктора Ющенка

На Тернопільщині пограбували близького друга екс-президента Віктора Ющенка

З’являються все нові і нові деталі резонансного пограбування, яке трапилося позаминулої ночі у Борщеві.

Як раніше повідомлялося, жертвою збройного нападу став відомий 58-річний бізнесмен та підприємець з Борщева.

Так от, в ніч з 3 на 4 квітня грабіжники увірвались в будинок Богдана Федорчука, який розташований на окружній дорозі поблизу його власного готельно-ресторанного комплексу “Затишок”. Зранку тут було чимало полісменів, керівники силових відомств області і для пошуку злочинців навіть сформована спеціальна група.

За словами медиків Борщівської ЦРКЛ, нелюди, які напали на бізнесмена не аби як катували чоловіка, про що свідчать різного роду травми, опіки та закрита черепно-мозкова травма.

Як вдалось довідатись з власних джерел, озвірілі покидьки, щоб вибити з господаря будинку інформацію, де він ховає гроші, не тільки лупцювали і погрожували розправою, а й застосовували варварські методи катування.

Нагадаємо, що сімейству Федорчуків в місті належить кілька об’єктів нерухомості комерційного призначення, серед яких згадуваний уже комплекс “Затишок”.

Сам Богдан Федорчук є близьким другом екс-президента Віктора Ющенка, який свого часу навіть гостював у відомого мешканця міста. Саме в часи президентства Ющенка, Богдан Федорчук був призначений на посаду керівника Державного агентства резерву України (Держрезерв).

Джерело: “Звістка”