Головна Новини На Тернопільщині повністю оновлюють одне з міст

На Тернопільщині повністю оновлюють одне з міст

Жителі Чорткова вже не дочекаються, поки закінчаться ремонтні роботи, які нині тривають, буквально, по всьому місту. Адже за деякий час славетний Чортків блистітиме мов нова копійка.

По всьому місту на даний час активно ведуться будівельні, ремонтні, реставраційні роботи. Ми започаткували серію публікацій публікацій, в яких поетапно повідомлятимемо про хід виконання ремонтів. Сьогодні усі будівельні об`єкти у місті інспектував заступник міського голови Олег Недокус.

Оновлюється центральний вхід до парку культури і відпочинку ім. І.Франка. Запланована реконструкція розпочалася зі сходів: робітники розчищають ділянку та підготовляють майданчик до встановлення нових сходових маршів.

Тут же, у парку, поблизу реконструйованої минулоріч сцени Співочого поля, будівельники зводять стіни громадської вбиральні. Попередньо до цього стаціонарного громадського туалету проведено каналізаційні та водопровідні труби.

На вулицях Сонячній, Пітушевського замінюють кільця оглядових колодязів (каналізаційні, водопровідні). На даний час повністю знято старе дорожнє полотно на вул. Пітушевського і йде підготовка до укладки нового.


Робітники ліквідовують недоліки у тротуарному покритті, встановлюють нові бордюри на вул. Пітушевського, Зеленій.

Повним ходом розгорнули дорожньо-ремонтні роботи біля костелу св. Станіслава: тротуарною бруківкою покривають територію поблизу однієї із основних туристичних приваб Чорткова, взір, до речі, повторює той, що століття тому зобразили на храмовій черепиці.

Вище костелу, по вул. С. Бандери, також проводяться роботи із вкладання тротуарної плитки.

У спальному районі міста ліквідовують недоліки у старій м`якій покрівлі. Покрівельні роботи ведуться на буд. № 4 на вул. Володимира Великого. На дах наносять гідроізоляційний матеріал, щоб уникнути замокання й підтікання стель при опадах, повідомляють у міській раді Чорткова.

Нагадаємо, Чортків є одним із 20 міст в країні, яке підписало ініціативу ЄС “Мери за економічне зростання”, тим самим взяло на себе зобов’язання створити умови не нижчі європейського рівня для своїх мешканців.