Головна Новини На Тернопільщині нова пошесть на дорогах

На Тернопільщині нова пошесть на дорогах

Тернопільщина: 7 грудня рятувальники двічі надавали допомогу водіям, які потрапили у складні погодні умови
О 18:59 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів – Тернопіль  водій автомобіля «MAN», не впоравшись з керуванням з’їхав у кювет. На місце події було направлено рятувальне відділення АРЧ АРЗ СП Управління, особовим складом якого встановлено, що виникла загроза перекидання транспортного засобу.  Фахівці Служби порятунку за допомогою автомобіля Урал КТ-Л провели буксирування вантажівки на дорогу з твердим покриттям, що надало можливість продовження руху.

О 19:37 до ДПРЧ-5 надійшло повідомлення про перекриття  вул. Вишнівецька у м. Кременець вантажним автомобілем. Після прибуття на місце події встановлено, що водій автомобіля – бензовоза «MAN» не впорався з керуванням на слизькій дорозі та з’їхав у кювет, що спричинило перекриття руху на одній з основних вулиць міста. Черговим караулом ДПРЧ-5 Управління проведено відбуксирування автомобіля з кювету та звільнено проїжджу частину дороги.

ДСНС закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебуванні на вулиці.
Водіям варто пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.