Головна Новини На Тернопільщині не вщухає скандал з атестацією поліції

На Тернопільщині не вщухає скандал з атестацією поліції

Представники ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок, Самооборона Майдану Тернопільщини, Молодіжний Націоналістичний Конгрес – МНК, Рада бізнесу Тернопілля, ГО “Правова допомога “ які беруть участь в атестаційній комісї особового складу тернопільської поліції продовжують виманати в керівництва прліції звільнення трьох високопоставлених посадовців національної поліції яких вважають стовпами корупційної системи в органах внутрішніх справ Тернопільщини, а саме Казимира Попіля, Олега Ляховича та Богдан Гульман.

“Ми представники громадських організацій, що брали участь у процесі переатестації старої міліції, звертаємося до усіх громадських організацій Тернопільщини.

Ми публічно повідомили, що призупиняємо свою участь у процесі переатестації у зв’язку з тим, що цей процес перетворився на фарс, яким колишні хочуть залишити усіх хто роками творили «мєнтовський бєспрєдел» при посадах. Сьогодні поліція, має на меті залишити своїх не дуже чесних друзів при посадах у будь-який спосіб. Не виключено, що вони захочуть переформатувати атестаційні комісії шляхом додаткового введення в них представників кишенькових громадських організацій.

Тому ми звертаємося до усіх громадських організацій припинити будь-яку співпрацю з ГУНП у Тернопільській області до виконання вимог про звільнення одіозних заступників Олександр Богомол, які проходять по корупційних розслідуваннях НАБУ, ухилилися від процесу переатестації, або були помічені в корупційних діях, а саме:

– Казимир Попіль заступник начальника ГУНП
– Олег Ляхович заступник начальника ГУНП
– Богдан Гульман начальник відділу ГУНП

Також вимагаємо внести зміни до складу апеляційної комісії, яка своїм рішенням вернула на посади корупціонерів в погонах.

Закликаємо всіх до збору інформації стосовно цих та інших працівників поліції, які дискредитують звання поліцейського, перешкоджають проведенню реформи і не бажають змінювати правоохоронну систему.

ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок
Самооборона Майдану Тернопільщини
Молодіжний Націоналістичний Конгрес – МНК
Рада бізнесу Тернопілля.
ГО “Правова допомога “”- йдеться у заяві громадськості.