Головна Новини На Тернопільщині на пішоходів полюють “летючі голландці”? (Фото)

На Тернопільщині на пішоходів полюють “летючі голландці”? (Фото)

Спасіння пішохода – справа рук самого пішохода. У цьому неодноразова переконувались мешканці обласного центру. Адже лише за місяць у Тернополя було чимало ДТП, коли водії збивали перехожих прямо таки на “зебрі”.

Як з’ясувалося, ця проблема є і в інших містах Тернопілля. Так у соцгрупу Заліщики онлайн написав місцевий житель Олег Вістовський. Чоловік розповів, що  у Заліщиках на пішоходних переходах дуже небезпечно. Окрім цього у місті орудують вандали, котрі крадуть дорожні знаки. А ще Заліщиками гасають “летючі голландці”. Так місцеві жителі називають водіїв-далекобійників.

“Діти пішли до школи, а вандали і надалі знищують знаки пішохідних переходів. Майже тиждень минув, як така доля спіткала знак “біля верби”.
Окрім того, як скажені, ганяють через Заліщики “летючі голландці” – водії-далекобійники. Одного спробували навчити поважати пішоходів на переході. Ось де він загальмував…
А ось так виїздять через перехід на трасу деякі місцеві шумахери.
Здається, що в місті порятунок пішоходів – справа самих пішоходів!
Роками не вирішується питання пішохідного переходу навпроти Приватбанку, хоча ще в минулому скликанні міськради про це неодноразово говорилось на сесіях. А ось деякі заліщани на вулицях біля себе знаки обмеження руху поставили раз-два))…
“, – пише Олег.