Головна Новини На Тернопільщині напали на підприємця і волонтера (подробиці)

На Тернопільщині напали на підприємця і волонтера (подробиці)

На Тернопільщині скоєно розбійний напад на родину людини що два роки війни самовіддано допомагала фронту. Степан Рубай як підприємець вніс неоціненний вклад в майбутню перемогу нашої армії. Скільки пам’ятаю себе як волонтера пан Степан завжди допомагав нам по самому максимуму. Завжди питав: -хлопці коли там знову рушаєте на схід до бійців… Завжди чи фінансово чи сировиною допомагав нам. Весь фронт пробував і цінував славнозвісну «Тушонку козацьку» від ГО «Схід та Захід єдині» що виготовлялася в Шумську, а скільки м’яса нам для цієї тушонки дало підприємство Степана Рубая, дуже і дуже багато. А кошти що ми використовували на паливо для тих же «фур» транспортів щоб доставити бійцям на передову в саме пекло волонтерські вантажі. І ось навіть остання благодійна акція, ми приймали на західній Україні діточок з прифронтової зони, і тут Степан Рубай був попереду. Він вагомо долучився фінансово до відпочинку дітей у Буковелі, і от найшлися виродки що вчинили тяжкий злочин. Подаю витримку з публікації про злочинне діяння.

Тепер справою честі нової української поліції має бути розслідування цієї справи ! Що ж до моїх емоційних переживань за добру людину Степана Рубая і його родину то я цілком згоден з моїм побратимом Василем Конько: виродків потрібно обов’язково знайти і покарати. Байдужим людям які можливо чули що твориться глум над їхніми сусідами я хочу сказати що байдужість це також злочин, тільки моральний ! Колись совість людська, не дасть Вам спокою… Краще написати чим мій побратим Василь Конько і я б напевно не зміг, долучаю і його допис з ФБ до цієї статті.

«Сумно, дуже велика біль, прикро – ну як таке може бути. Рідний Тернопіль – що взагалі відбувається? Селище Підгороднє – як так, де були ВСІ ? Люди втратили розум !!! Родину, дітей, жінку, чоловіка -катувати, знущатися – заради грошей папірців!!! Степан Рубай – ЛЮДИНА з великої букви !!! Бізнесмен, Волонтер – та просто дуже надзвичайна людина!!! Виродки – ті що пішли на цей крок (розбійний напад ), що вам люди не вистачає в цьому житті? Як так можна не любити Україну,Українців !!!! Степан Богданович з перших днів Війни допомогав Бійцям на Сході, я ніколи не чув від нього слова НІ, або не можу!!! Завжди підставляв своє тверде плече !!! ВСІМ, ВСІМ, ВСІМ – знайдіть цих виродків, всім знайомим, всім друзям – якщо хтось, щось знає – подзвоніть в полюцію !!! Ці Виродки – мають бути покарані !!!»

І на останок, я думаю що перемога в війні не може бути досягнута якщо суспільство наше не зміниться. І я думаю що кожен повинен задуматись над своєю участю у зміні цього суспільства. Розбої і такі злочини це «звідти…» з регіону що зараз не підконтрольний нашим військам, а наша байдужість до таких проявів нічим нас не відрізняє від тих же «ватників». Задумаймось над цим, дорогі мої земляки галичани !

Ігор Крочак, волонтер та історик