Головна Новини На Тернопільщині міська рада просить Гройсмана відремонтувати дорогу Міжнародного значення (Відео стану...

На Тернопільщині міська рада просить Гройсмана відремонтувати дорогу Міжнародного значення (Відео стану дороги)

Бережанська міська звернулась з офіційним листом до Прем’єр-міністра України Гройсмана Володимира Борисовича щодо капітального ремонту автошляху М-12 Стрий – Тернопіль Кіровоград – Знам’янка в межах міста Бережани. Прес-службою було надано відповідь наступного змісту:
«Доброго дня! Стосовно Вашого звернення, від імені Служби автомобільних доріг у Тернопільській області повідомляємо, що з метою комплексного вирішення питань, щодо вкрай незадовільного стану автомобільної дороги в межах міста Бережани, в рамках державної програми розвитку мережі автомобільних доріг державного значення за завданням Укравтодору у 2008 році був розроблений проект будівництва першої черги міжнародної автомобільної дороги державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка на ділянці обходу м.Бережани у Тернопільській області (від автомобільної дороги Львів – Бережани до автомобільної дороги Почаїв – Бережани) який затверджений Розпорядженням Кабінету Міністрів України №1618-р від 27.12.2008 р. на 188110,732 тис.грн. Однак в період з 2009 по 2016 рік кошти для реалізації вказаного проекту з Державного бюджету не виділялися. У 2017 році на розробку робочого проекта другої черги будівництва об’їзної авто дороги заплановано виділити 1 300 тис.грн. за рахунок коштів Державного бюджету. Будівництво об’їзної автомобільної дороги протяжністю 10 км дасть змогу покращити умови дорожнього руху в місті Бережани. Окремо слід відзначити що станом до 01.05.2017р. з метою забезпечення задовільних умов руху в повному обсязі проведено роботи з ліквідації ямковості на автомобільній дорозі М-12 Стрий – Тернопіль Кіровоград – Знам’янка в межах міста Бережани».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=h_e-2sfDl-E]