Головна Новини На Тернопільщині московський піп відмовився причащати трирічну дитину

На Тернопільщині московський піп відмовився причащати трирічну дитину

Історії про те,  як священики Московського патріархату вибірково причащають українських дітей, відмовляють малюкам у Святому Причасті через молитву українською мовою, вже не дивина. Однак щоразу викликають неабиякий ажіотаж та супротив серед християн.

Так, днями жителька Тернопільщини Світлана Серкіна розповіла, як священик завдав її онучці своєрідної дитячої травми. Жінка розповіла у соцгрупі “Моя Лановеччина”, що, коли її внучці було три роки, вона привела її до Святого причастя. Дівчинка підійшла до священика, однак той відмовив її причащати, бо, бачите дитина “неправильно” хрещена, треба перехрестити.

Три роки назад сама стикалася з ‘московським попом’. Моя онучка досі пам’ятає, а їй було три рочки , як батюшка не дав хлібчика, бо треба було в нього заново дитину похрестити –  бачите вона неправильно похрещена“, – написала жінка.

“А в Почаєвi, коли подавала записочки за здоров’я, монах запитав звiдки я i в яку церкву ходжу?Не розумiю iхньоi логiки, що iм це дає?” – додала Людмила Давидюк.