Головна Новини На Тернопільщині може зявитися ще одна «родзинка» – аграрна

На Тернопільщині може зявитися ще одна «родзинка» – аграрна

2-й міжнародний форум аграрних інновацій «Нове Зернятко 2017», який організувала відома аграрна компанія «Агропродсервіс» спільно з ТОВ «Агроскоп Інтернешнл», перевершив найсміливіші прогнози організаторів.

Понад 1200 учасників, більше 80 фірм-партнерів, представники десяти країн Європи – статистика заходу, яку наводить компанія «Агропродсервіс».

«Разом з нашими партнерами ми робимо усе, щоб галузь насінництва та рослинництва приносила користь усім, хто працює на землі. Від фермера, що тільки розпочинає свою діяльність, – і до великих агрокомпаній, які роками працюють на ринку». – пояснює директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Захід тому і названо «Нове Зернятко», бо саме з зернини кинутої в благодатний український чорнозем, починається достаток українських родин та продовольча безпека цілої держави, вважають аграрії.

Два дні кожен, хто є фахівцем у своєму напрямку роботи, знайде щось нове: нові знання, новий досвід, нових друзів, нових партнерів та клієнтів. Компанії-партнери презентують на форумі свою продукцію, сільськогосподарську техніку та інновації в пошуку нових підходів до захисту рослин, селекції насіння, вирощування нових видів культур та обробітку землі, повідомляють в «Агропродсервісі».

«Зі свого боку наша компанія показує приклад, як можна на повну потужність використовувати потенціал нашого насіння. За всі роки діяльності нашого підприємства як насіннеелітгоспу, ми не отримали жодної рекламації на якість нашого насіння. Ми гордо про це говоримо, бо вже 18 років сміливо дивимося в очі нашим клієнтам та партнерам, відповідаючи за всі взяті на себе зобов’язання та якість продукції». – говорить генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

До речі, за версією консалтингового агентства «Noks Fishes ↔ МедіаВершки» форум в Настасові увійшов в число найбільших агрозаходів цьогорічного червня.

 

Це вже серйозна заявка на плекання чергової туристичної родзинки нашої області – цього разу аграрної.