Головна Новини На Тернопільщині мешканці громади облаштовують пляж

На Тернопільщині мешканці громади облаштовують пляж

У Залізцях жителі громади облаштовують пляж. Про це розповів голова громади Андрій Нога. За його словами, коштів із бюджету на цю локацію виділити не можуть, тож долучаються місцеві підприємці та жителі громади.

Залозецький пляж тут облаштовують люди своїми силами, розповідає голова громади Андрій Нога. Каже, матеріалами долучаються місцеві підприємці, а жителі у вільний час роблять усе необхідне. Так сьогодні чоловіки розпочали встановлювати пірс для катамаранів, пише Суспільне.

Петро Михальчишин каже, за таку справу береться вперше.

“Є в нас вже є 1 катамаран, ще проводяться роботи, буде такий причал для катамаранів”, – каже житель Залозецької громади.

Неподалік від майбутнього пірсу відпочиває Ірина Коваль. Жінка каже, переїхала до Тернополя з Харківщини. Про цю локацію дізналася з соцмереж.

“Пляж добрий, гарний. Те, що трошки не до вподоби – це трошки замілко”, – каже відвідувачка пляжу Ірина Коваль.

Біля гойдалки з дітьми відпочиває тернополянка Мар’яна Лозовська.

“Тут чисто, дуже подобається, що з дітками дуже зручно, тому що, дуже велика відстань до глибини”, – каже відвідувачка пляжу.

Для дітей згодом зроблять басейни, каже голова громади Андрій Нога. За його словами, частину грошей на облаштування пляжу їм дав меценат, решту – роблять за власні кошти. Основне на пляжі планують облаштувати до сьомого липня.

“Лежаки робили пожежники. Волейбольну площадку також робили своїми силами. Маємо свій грейдер. Зараз завеземо пісочок і буде ще одна гарна локація”, – каже голова Залозецької громади Андрій Нога.