Головна Новини На Тернопільщині масово порушують правила торгівлі алкоголем і тютюном

На Тернопільщині масово порушують правила торгівлі алкоголем і тютюном

горілкаЗа результатами проведених контрольно-перевірочних заходів фахівцями ГУ ДФС у Тернопільській області з початку 2015 року виявлено 96 порушень вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Сергій Господарик.

Зокрема, виявлено 16 фактів роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій; 4 факти торгівлі алкогольним напоями за цінами нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних  цін; 4 факти зберігання алкогольних напоїв у місці зберігання не внесеному до Єдиного державного реєстру 1 факт роздрібної торгівлі алкогольними напоями через ЕККА не зазначений у ліцензії; 1 факт зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку, а також 1 факт нецільового використання спирту.

Загальна сума застосованих фінансових санкцій до суб’єктів господарювання-порушників законодавства  складає 3 млн 627 тис. гривень.