Головна Новини На Тернопільщині з робочим візитом перебуває Міністр молоді і спорту України Ігор...

На Тернопільщині з робочим візитом перебуває Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов

На Тернопільщині з дводенним робочим візитом перебуває Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов. Мета візиту – ознайомлення із спортивною інфраструктурою області та визначення стратегічних шляхів розвитку спорту в краї.

Вранці у нього відбулася робоча зустріч з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною, під час якої були обговорені проблемні питання та перспективи розвитку галузі спорту в області. Детальніше про довгострокові та короткострокові перспективи йтиметься під час засідання круглого столу у п’ятницю, що буде присвячений темі реформ у галузі фізичної культури та спорту.

Крім того, у рамках робочої поїздки Міністр побуває на біатлонній базі у Підгородньому, аби знайти оптимальний шлях вирішення питання щодо відновлення її повноцінного функціонування. Крім того, Ігор Жданов відвідає веслувальний канал у м. Тернопіль, проектування та будівництво якого було розпочате ще у 1988 році. Тепер веслувальний канал у Тернополі готуватимуть до того, щоб він став Центром веслувальних та водних видів спорту, який дасть змогу готувати спортсменів та проводити змагання Міжнародного рівня. Адже, наразі, веслувальний канал, який відповідає вимогам Федерації веслування на байдарках та каное України, є лише у місті Дніпро.