Головна Новини На Тернопільщині з початку року контракт із ЗСУ підписали понад 300 жителів

На Тернопільщині з початку року контракт із ЗСУ підписали понад 300 жителів

Від початку року понад 300 жителів Тернопільської області уклали контракт для проходження військової служби у Збройних силах України.

Про це повідомив спеціальний кореспондент інформагентства Міноборони Василь Лабай.

«В усіх районах області постійно відбуваються різноманітні заходи, спрямовані на підтримку престижу військової служби за контрактом. Представники військових комісаріатів здійснюють роз’яснювальну роботу для цивільного населення про напрямки комплектування ЗСУ. У населених пунктах Тернопільщини у найбільш людних місцях розгортають агітаційно-інформаційні намети, де розповідають про перевагу служби за контрактом», – зазначив заступник військового комісара Тернопільського облвійськкомату підполковник Петро Сирко, пише Зік.

Він також нагадав, що зараз контракт зі Збройними силами можуть підписувати чоловіки віком від 18 до 60 років та жінки від 18 до 45 років.

«Для вибору фаху та місця подальшого проходження контрактної служби пропонують широкий спектр військових спеціальностей у різних видах та родах військ. Для Тернопільщини перевага надається військовим частинам бойового складу Західної України», – зазначив він.