Головна Новини На Тернопільщині зупиняють великовантажний транспорт

На Тернопільщині зупиняють великовантажний транспорт

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху та працівники Укртрансбезпеки контролюють рух великовантажних транспортних засобів ?

З метою профілактики порушень законодавства стосовно перевезення вантажів автомобільним транспортом, поліцейські здійснюють відпрацювання спільно з працівниками Укртрансбезпеки на пункті вагового та габаритного контролю, де за допомогою габаритно-вагового комплексу проводять технічну роботу зі зважування.

Такі заходи дозволяють запобігти руйнуванню та деформації дорожнього покриття на автомобільних дорогах місцевого, національного та міжнародного значення.

Мобільні групи працюють на двох автодорогах міжнародного значення: М-12 “Стрий — Знам’янка” та М-19 “Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече”.

Від 20 червня мобільними групами було перевірено понад 2500 вантажних транспортних засобів та складено 105 постанов за ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами) КУпАП.