Головна Новини На Тернопільщині змагалися рибалки зі всієї України

На Тернопільщині змагалися рибалки зі всієї України

Сьомий Всеукраїнський риболовний турнір зібрав на Тернопільщині рибаків з різних областей. Змагання відбувалися у Козовій, там силами мірялося сорок дві команди.

Тривав риболовний турнір упродовж двох днів. Команди вправлялися у тому, щоб наловити найбільше риби, – розповідає керівник Тернопільської обласної федерації риболовного спорту Роман Стрілецький. Це відкриті змагання, долучитися до яких могли всі бажаючі любителі тихого полювання, пише ЗЗ

«Це уже VII відкритий фідерний марафон-тандем. Дякуємо всім 53 командам, що зареєструвались та 42 командам, що взяли участь. Нам, як організаторам, приємно що з кожним роком все більше команд виявляють інтерес до цієї події! Хороша погода, велика кількість однодумців, потужні улови, гарна компанія – зробили це свято незабутнім! Даний марафон був щедрим на рекорди, по кількості учасників, по кількості виловленої риби ( в загальному майже півтонни), і звісно новий рекорд водойми – 41кг. 280гр. за 26 годин! Це рівень до якого варто прагнути! Вітання переможцям!».

Отже, команди змагалися безперервно упродовж 26 годин. Відтак їм вдалося встановити рекорд на цій водоймі – було виловлено майже півтонни риби.

Софія Романська