Головна Новини На Тернопільщині збудують спортивну школу за 8 млн.

На Тернопільщині збудують спортивну школу за 8 млн.

Голова Збаразької державної адміністрації  Анаталій Качка повідомив на сторінці  у ФБ, що у Збаражі таки збудують спортивну школу.

“Пройдено всі етапи подання документів “Будівництво спортивного залу Збаразької районної дитячо-юнацької спортивної школи “ у м.Збараж. За результатами конкурсу ДФРР даний проект визнано одним з переможців, а це означає, що до кінця року він буде побудований за кошти державного фонду регіонального розвитку та при співфінансуванні районної та міської рад. Спортивна споруда буде на території селища цукровиків. Загальна вартість реалізації проекту понад 8 мільйонів гривень..
Передбачається створення належних умов для проведення спортивно-виховного процесу в Збаразькій спортивній дитячо-юнацькій школі, зокрема проведення змагань із волейболу, баскетболу, футзалу, тенісу та інших видів спорту як місцевого, так і міжнародного рівня.
В Збаразьких загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів навчається 1409 учнів. Частина з них відвідує спортивні секції, гуртки Збаразької районної спортивної школи. З прилеглих сіл Залужжя (209 учнів), Нижчі Луб’янки (117 учнів), Вищі Луб’янки (94 учні), Чернихівці (159 учні), Красносільці (59 учні), доїжджають учні, які займаються у спортивних гуртках. Реалізація проекту дозволить сформувати стабільну систему роботи щодо забезпечення рівних умов залучення сільської і міської молоді до зайняття спортом та забезпечити популяризацію фізичної культури та спорту для понад 2 тисяч школярів та понад 10 тисяч дорослого населення”, – повідомив пан Качка.