Головна Новини На Тернопільщині закликали до неперервної молитви для припинення епідемії коронавірусу

На Тернопільщині закликали до неперервної молитви для припинення епідемії коронавірусу

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк звернувся із закликом до усіх парохів та вірян УГКЦ Тернопільсько-Зборівської архиєпархії розпочати цілодобову та неперервну молитву на вервиці за Боже змилування над народом та припинення епідемії коронавірусу.

Про це повідомили у пресслужбі архиєпархії.

«Через зростання кількості хворих та поширення епідемії коронавірусу благословляю і прошу звершувати усіх небайдужих посилену, неперервну та цілодобову молитву на вервиці. Тільки молитва до Бога робить нас сильними, дає силу боротися далі. Кожне лихо, чи то війна, чи епідемія у жодному разі не повинні ставати для нас джерелом відчаю. У цей Великий Піст вони є закликом до покаяння, до укріплення віри у Всемогутнього Бога. Особливо прошу жертвувати цю цілодобову молитву за недужих, за працівників медичної сфери, за людей слабких і незахищених, за всіх тих, хто несе відповідальність за безпеку і здоров’я народу», – сказав митрополит.

В архиєпархії повідомили, що парохам доручено залучити всіх молільників, формуючи відповідні списки, щоб ця молитва була неперервною та кожна особа могла зробити свій молитовний внесок.