Головна Новини На Тернопільщині жінка після інтимних стосунків обкрадала партнерів

На Тернопільщині жінка після інтимних стосунків обкрадала партнерів

проституція

Крадіжку приватного майна правоохоронці Тернополя інкримінують місцевій мешканці. Жінка обкрадала чоловіків.

 

Із заявою про зникнення із гаманця чотирьох тисяч гривень до поліції звернувся житель обласного центру. У злочині чоловік запідозрив нову знайому, оскільки сума щезла в той час, коли вона була у нього в гостях.

 

Зі схожою скаргою до Тернопільського відділу поліції звернувся ще одинтернополянин. Він повідомив, що з його номеру в готелі жінка на ім’я Наталя викрала мобільний телефон та 500 гривень.

 

За словами заступника начальника міського відділу поліції Сергія Гатанюка, у ході слідчо-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що до двох цих крадіжок причетна одна і та ж особа. Тернополянка, 1984 року народження, відвідувала нічні клуби і там знайомилася з чоловіками.

 

Після закладів відпочинку знайомство продовжувалося під час інтимних стосунків на квартирі у чоловіка або в готельному номері. Вранці, поки новий “кавалер” спав, жінка обкрадала його і тікала.

 

Раніше тернополянка у поле зору правоохоронців не потрапляла. У скоєному жінка зізналася. Її перевіряють на причетність до схожих кримінальних правопорушень.