Головна Новини На Тернопільщині десантники представлять свою техніку (програма) 

На Тернопільщині десантники представлять свою техніку (програма) 

На Тернопільщині десантники представлять свою техніку (програма)
Ця спільна акція львівських десантників та Тернопільського обласного військового комісаріату охопить обласний центр та районні міста Зборів, Бережани та Збараж, Кременець.
Програма така:
6 серпня 2019 року м. Тернопіль, Театральний майдан
7 серпня 2019 року Зборів та Бережани
8 серпня 2019 року Збараж та Кременець
Десантники легендарної 80-десятки, озброївшись народною мудрістю «краще один раз побачити, ніж сто разів почути» вирушають на Тернопільщину реалізувати своє бажання показати усім охочим чим і на чому сьогодні воює «крилата піхота».
Американські броньовані «Хаммери» з’явилися на озброєнні бригади у 2015 році і за цей час вже перестали бути новинкою. А бронеавтомобіль, що приїхав зі Львова, раніше неодноразово був у районі проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил.
Такі акції в бригаді відбуваються не вперше. А проводять їх для того, щоб молодь та свідомі громадяни не вагалися у прийнятті рішення пов’язати своє життя із службою в армії, зокрема в елітних військах.
— Можливо чоловіки, які бажають укласти контракт із військом мають якісь сумніви, їм не вистачає потримати справжню бойову зброю в руках, послухати як працює двигун бойової машини, відчути її міць, сівши за кермо, щоб прийняти серйозне рішення, а такі демонстрації можуть стати для них мотиваційним чинником, – йдеться у повідомленні на їхній Facebook-сторінці.
Такі акції вже мають результат: у містах, де побували військовослужбовці ДШВ, вже з’явилися зацікавлені кандидати і він сподівається, що згодом їх побільшає.