Головна Новини На Тернопільщині День жалоби

На Тернопільщині День жалоби

3 березня, в Тернопільській області оголошено День жалоби у зв’язку із трагічною загибеллю шахтарів внаслідок аварії, що сталася 2 березня 2017 року на відокремленому підрозділі «Шахта «Степова» державного підприємства «Львіввугілля».

З метою вшанування пам’яті загиблих, відповідно до Розпорядження Голови Тернопільської Обласної державної адміністрації Степана Барни на знак скорботи за загиблими у День жалоби приспустити Державний Прапор України із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій на території області.

Головам районних державних адміністрацій, виконавчим комітетам Бережанської, Кременецької, Тернопільської та Чортківської міських рад відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань.
Рекомендувати аудіовізуальним засобам масової інформації, які діють на території області, внести зміни до програм теле- та радіопередач.

Тернопільщина глибоко сумує разом із родинами та близькими загиблих…