Головна Новини На Тернопільщині громади приступили до реалізації проектів за кошти держбюджету

На Тернопільщині громади приступили до реалізації проектів за кошти держбюджету

Про стан реалізації проектів за рахунок субвенції з держбюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад говорили під час відео-наради під керівництвом т.в.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака, за участю заступників голів райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад та керівників структурних підрозділів адміністрації, пише Думай

«Цьогоріч для 49 об’єднаних територіальних громад області, на розвиток комунальної інфраструктури передбачено 97 млн 149 тис грн, — повідомив начальник управління містобудування та архітектури Тернопільської облдержадміністрації Володимир Харченко. — Комісією при Мінрегіоні розглянуто та погоджено можливість реалізації 152 проектів».

До освоєння субвенційних коштів приступили 14 громад: Байковецька, Більче-Золотецька, Борщівська, Васильковецька, Гримайлівська, Козлівська, Копичинецька, Коцюбинська, Новосільська, Озернянська, Озерянська, Підволочиська, Теребовлянська та Шумська об’єднані територіальні громади, повідомили у прес-службі ОДА.

Для ефективного аналізу стану реалізації проектів облдержадміністрація запровадила щотижневий моніторинг, за результатами якого громадам надається відповідна підтримка.